Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Boogschutter

Het planetaire kwartet is voor jou actief op het terrein van gezondheid en dagelijkse routines. Dat gaat vooral over de manier waarop jij voor je lichaam zorgt en over de manier waarop je huiselijke en kantoorzaken aanpakt. Terwijl dit zaken zijn die om toewijding vragen, heb je een sterke behoefte aan een nieuwe dynamiek. Je kunt je voorstellen dat het roer dan omgaat. En hoe futiel het ook lijkt om de dingen anders te doen, voor jou kan het voelen als een complete revolutie.

Overigens hoef je niet zelf te bedenken hoe je die verandering aanbrengt in je leven. Laat de kosmos haar werk maar doen. Je loopt er vanzelf tegenaan. Uranus brengt namelijk een sterk element van ’toeval’ aan in de gebeurtenissen van deze maand. Misschien ontdek je wat AI voor je kan betekenen, overweeg je een nieuwe medische behandeling of loop je tegen een andere manier aan om je welzijn en efficiëntie te verbeteren. Ook zou je iets kunnen ontdekken wat jou helpt de dagelijkse sleur te doorbreken (waar je als Boogschutter erg veel moeite mee hebt). Kortom, het is een maand waarin je creatieve oplossingen vindt om kleine verbeteringen in je dagelijkse leven en gezondheid aan te brengen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou