Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Kreeft

De focus van het powerkwartet ligt voor Kreeft bij het bruisende domein van vriendschap en gemeenschapszin. Dit helpt jou om je krachten te bundelen en dromen te delen met vrienden. Te midden van gelijkgestemde geesten kun je plotseling een soort epifanie krijgen hoe je collectieve idealen vorm kunt geven. Je voelt dat radicale vernieuwing nodig is. Nu je de steun voelt van de visionaire ontdekkingsreiziger Jupiter en de revolutionaire hervormer Uranus ben je bereid je hand ervoor in het vuur te steken. Je zou onderdeel kunnen worden van een krachtveld waarin collectieve intenties een nieuwe richting vinden die steeds meer impact krijgt.

Misschien zie je nog niet helemaal hoe dat in zijn werk zou moeten gaan, maar vertrouw erop dat Uranus altijd een manier vindt. Als een planeet gaat over ‘out of the box’-denken, dan is hij dat wel. Het is tijd voor grote ideeën en grensverleggende initiatieven, waarin oude structuren worden doorbroken en nieuwe wegen worden gevonden. Collectieve groei en vooruitgang zijn nog steeds mogelijk mits ze worden gedragen door solidariteit en inclusiviteit. Klinkt dit je utopisch in de oren? Wacht maar af, dingen komen altijd anders dan je tevoren kunt bedenken… Klinkt dit niet des Kreefts? Je zult versteld staan van jezelf.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou