Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Leeuw

Het speerpunt ligt voor jou deze maand op het gebied waar ambities tot bloei komen en je roeping vorm krijgt. De krachtige symbiose van het gezegende planetenkwartet maakt erkenning mogelijk bij een groter publiek. Je zou zomaar een paar treetjes kunnen stijgen op de maatschappelijke ladder, zonder dat je helemaal begrijpt waar je dat aan te danken hebt.

We denken vaak dat succes voortkomt uit inzet en hard werken. Dat is slechts ten dele waar. De X-factor, de gunfactor, het toeval en domweg geluk zijn minstens zo belangrijk. Laten die nu alle vier tegelijk meewerken… Dat geeft jou de moed om de grenzen van je mogelijkheden te verkennen. Je hebt het nog nooit gedaan, dus je denkt wel dat je het kunt. Deze kosmische constellatie brengt bij jou bovendien een bliksemschicht van creatieve energie tot stand. Ineens zie je mogelijkheden waarvan je voorheen niet eens had durven dromen. Maar… als Leeuw ben je ook vatbaar voor de egoboosts die de planeten momenteel uitdelen. Daarin schuilt het risico dat je meent te moeten bluffen om iets voor elkaar te krijgen. En dat is wat je nou beter niet kunt doen. Gewoon zijn wie je bent is voldoende om het geluk af te dwingen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou