Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Maagd, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Maagd

Voor Maagd gebeurt het deze maand binnen de grenzeloze uitgestrektheid van de geest, waar de eeuwige zoektocht naar waarheid en betekenis plaatsvindt. De alliantie van de zon, Venus, Jupiter en Uranus vraagt jouw aandacht voor zaken die te maken hebben met filosofie, religie en cultuur. Misschien word je onverwacht uitgenodigd om een reis te maken of misschien ga je liever in je eigen binnenwereld op ontdekkingstocht. Net als de beroemde David Livingstone zou je op zoek kunnen gaan naar de oorsprong van jouw persoonlijke Nijl, de bron van jouw emoties. De planeten beloven je een epische tocht waarbij je kunt stuiten op een verborgen schat.

Misschien lukt het om jezelf te bevrijden van dat knellende harnas waarmee je als Maagd bent geboren. Misschien ontdek je in een flits dat alles helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat jij het jezelf niet zo moeilijk hoeft te maken. Dat je al die tijd boven op de sleutel zat waarmee jij het slot van je innerlijke gevangenis kon openmaken. Het is een maand van plotselinge inzichten die jouw geloof in wat dan ook uitdagen. Ware wijsheid komt met openheid en nieuwsgierigheid. Gelukkig zijn dat twee van je grootste kwaliteiten.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou