Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Ram

Als Ram bevind jij je op de eerste rij als er kosmische cadeaus worden uitgedeeld. Denk aan een financiële doorbraak, waardoor zich mogelijkheden voordoen die eerst buiten jouw bereik waren. Het kwartet van Uranus, Venus, de zon en Jupiter vindt namelijk plaats in de zone van jouw horoscoop die gaat over ‘waarde’. Jupiter brengt daar groei en mogelijkheden, terwijl Uranus voor verrassingen zorgt.

Misschien was je de laatste tijd onzeker over jezelf en krijg je ineens die bevestiging waar je zo naar verlangt. Misschien had je geen idee wat jouw talenten zijn en dan ontdek je dat je echt een geniale (vul maar in) bent. Misschien ontdek je een unieke of originele manier om geld te verdienen. Je zou een onconventionele financiële gok kunnen wagen en daar uitstekend mee weg kunnen komen. Probeer de risico’s wel aanvaardbaar te houden, dus speel niet met geld dat je eigenlijk niet kunt missen. Het is de kunst om niet meteen al je hoop en verwachtingen op een financiële quick fix te richten, maar er stap voor stap aan te werken. Dit aspect kan de voorbode zijn van een toekomst waarin jij ‘rijker’ wordt wat betreft materie én eigenwaarde, maar alleen als je er voorzichtig mee omspringt.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou