Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Schorpioen

Het betoverende kwartet van Jupiter, Uranus, Venus en de zon dringt binnen in de zone van de horoscoop waar jij liefde en verbondenheid vindt. Dan kun je je van tevoren met geen mogelijkheid voorstellen hoe groot het geschenk is dat jou ten deel valt. Van de ene op de andere dag zou je – als je single bent – wakker kunnen worden als kroonprins(es) van de liefde. Aanbeden door niet één of twee, maar misschien wel drie ridders (of jonkvrouwen) op witte paarden.

Het gevoel van weelde is enorm en je zou je onder de invloed van vrijdenker Uranus best kunnen voorstellen dat polyamorie een werkbare optie is. Dronken van de liefde en de onverwachte wendingen kun je je zelfs afvragen of je huis groot genoeg is voor een complete harem. Al snel ontdek je echter dat meer niet altijd beter is en dat meesterschap zich juist laat zien als er sprake is van beperkingen. Dat de magie groter is als jij je concentreert op wat je werkelijk wilt. Dat neemt niet weg dat je voor heel even ‘de droom kunt leven’. Maar zodra je echte groei wilt, kun je het beter in de diepte van je relatie zoeken in plaats van in de breedte. Dan kun je oude patronen doorbreken en nieuwe vormen van verbondenheid verkennen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou