Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Steenbok

In het domein waar spel, verliefdheid en creativiteit tot bloei komen, inspireert het kosmische kwartet jou om het beste uit jezelf te halen. Er kan zich een ongekende vreugde ontvouwen, een onvoorstelbaar mooie verliefdheid of een unieke vorm van zelfexpressie. De aanleiding is vrijwel altijd toevallig, prettig incident of een terloopse ontmoeting. En dan ontstaat er een cascade van fijne gebeurtenissen. Dat is de betoverende interactie tussen Jupiter en Uranus.

Dankzij Venus en de zon springt de vonk van inspiratie moeiteloos over, floreert de verbeeldingskracht en vlamt de passie op tot ongekende hoogtes (zeker voor zo’n beheerste Steenbok als jij). Je degelijke leven kan van het ene op het andere moment veranderen in een kleurrijk en levendig schouwspel vol spontane (liefdes)avonturen. Zo’n heerlijke periode komt niet vaak voorbij, dus vergeet je verplichtingen en laat de boel de boel. Ga voor wat nu het belangrijkste voor jou is: alles wat jouw hart verwarmt. Deze meimaand herinnert jou eraan dat ware creativiteit voortkomt uit speelsheid en vrijheid. Onder de stralende invloed van de planeten word je uitgenodigd je innerlijke kind te omarmen, om te dansen, te zoenen en te genieten van het leven alsof het je laatste dag is, zonder oordeel of belemmeringen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou