Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Stier

Bij jou brengt het kwartet van de vier powerplaneten een bezoek aan de zone waar jij jezelf fysiek vormgeeft en neerzet in de wereld. Je voelt dat dit de grenzen van je fysieke mogelijkheden uitdaagt. Misschien ontwikkel je interesse voor een futuristische schoonheidsingreep zoals plastische chirurgie. Onderzoek eerst of zo’n ingreep weer zonder blijvende lichamelijke gevolgen ongedaan gemaakt kan worden, want als je onder de invloed van Jupiter besluiten neemt, heb je de neiging om vooral naar de positieve gevolgen te kijken en de risico’s te bagatelliseren.

Maar je bent méér dan je fysieke verschijning: de planeten nodigen je uit om ook naar de inhoud te kijken. Ook daarin word je aangemoedigd om te groeien, om te streven naar hogere doelen en om de beperkingen van het alledaagse te overstijgen. Je kunt geïnspireerd raken om jezelf te overtreffen op een of ander gebied. Je ziel herinnert je aan de talloze mogelijkheden die schuilen binnen je stoffelijke bestaan, ook al denk je dat je alles wel zo’n beetje hebt gedaan. Maar vergeet niet dat jouw essentie in het oog van de storm ligt. Probeer bij jezelf te blijven te midden van alle aantrekkelijke veranderingen die op je afkomen.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou