Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Tweelingen

Het powerkwartet werkt bij jou in op het stiltecentrum van je horoscoop. Daar waar de sluier tussen de tastbare en ontastbare wereld flinterdun is. De plek waar je ziel vandaan komt en ooit weer naar terugkeert. In deze schemerzone van het onderbewuste ervaar jij groei en radicale veranderingen in de vorm van een soort spiritueel ontwaken. Misschien betekent dit een moment van verlichting. Misschien, in extreme gevallen, de beslissing om voortaan door het leven te gaan als monnik. De mogelijkheden lijken eindeloos.

Het kan ook subtieler, minder drastisch, als regendruppels die langzaam de zee in je onderbewuste vullen, tot er niets anders opzit dan toegeven dat dit jouw zielsbestemming is. Nu of pas veel later, maar dan zul je toch dit moment kunnen aanwijzen als het begin van een iets groots dat in jou tot stand is gekomen. Behalve ‘ontwaken’ is het woord ‘bevrijding’ van toepassing (met dank aan Uranus). Mocht je vastgelopen zijn in een bepaald spiritueel denkstramien, een routine, dan is dit het moment om de ketens te verbreken. Besef wel dat verlichting tot stand komt door overgave, niet door strijd. Durf te laten gaan wat jou niet langer dient, om te vertrouwen op het proces dat zich openbaart in de diepte van je onderbewuste.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou