Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Vissen

Jij krijgt in mei de kosmische kaart toegespeeld in het levendige rijk van de communicatie, waar gedachten vrij als vlinders rondfladderen en woorden zich aaneenrijgen tot verhalen. Dan kan jouw kennis exploderen. Dat kan zijn omdat je door een bijzonder incident op het spoor wordt gezet van een nieuw gebied waarin je mateloos geïnteresseerd raakt. Astrologie misschien, of kunstgeschiedenis of opvoedkunde. Het kan echt alle kanten op.

Dat is meteen ook het lastige, want meer is niet altijd beter. Het ware intellect voedt zich met kwaliteit, niet met kwantiteit. En hoewel de planeten je niet echt stimuleren om onderscheid te maken, is het goed om dat zelf wel te doen, anders zou je een speelbal van misinformatie kunnen worden of professor in de onzinkunde. Ja, het is belangrijk om onderzoek te doen en om open te staan, maar het is ook belangrijk om te onderzoeken waar kennis vandaan komt en te checken of de bronnen betrouwbaar zijn. Kortom, met Jupiter die de waarheid lijkt te verkondigen en Uranus die achter alles aanrent wat nieuw en sensationeel is, kun je verdwalen in een oerwoud aan informatie. Vertrouw niet zomaar op het eerste de beste goede verhaal, maar blijf kritisch en laat je niet verwarren door de illusie een ‘vrijdenker’ te zijn.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou
Ram-seizoen: dit betekent het voor jou