Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Waterman

Het fabuleuze planetenviertal komt in jouw horoscoop de zone bestormen die zou moeten voelen als een veilige haven. De plek van je emotionele fundament, je roots, je familie en thuis. Ze doen dat met de beste bedoelingen, want geen van deze planeten heeft de intentie om het je lastig te maken. Uranus houdt van verrassingen, Jupiter maakt ze gigantisch, de zon houdt van kinderen en Venus doet het met liefde.

Dit brengt wel de nodige uitdagingen met zich mee, want je thuis of je familie kunnen van het ene op het andere moment op zijn kop staan. Bijvoorbeeld omdat je overspoeld wordt door vrienden, mensen of geliefden. Hoezeer je als Waterman ook in staat bent om mee te varen op de stroom en geniet van gezelschap, kunnen er momenten zijn waarop je heel hard zou willen gillen. En dan kan het ook nog eens zijn dat de kosmos je helpt om een verrassend licht te schijnen op je verleden, je familiegeschiedenis of je herkomst.

Als laatste kan er een onverwachte uitbreiding van familie of gezin plaatsvinden die jouw emotionele fundament compleet laat kantelen. En dat alles op een manier waarvan je achteraf zegt: zoiets verzin je toch niet?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou