Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor mei 2024

In mei krijgt de omarming van geluksplaneet Jupiter met de eigenzinnige Uranus, versterking van de zon en Venus. Er is sprake van een prachtig powerkwartet in het teken Stier. Wat brengt dit jou? Een gouden kruiwagen, een droom die uitkomt of een flinke uitdaging?

Maandhoroscoop mei 2024: Weegschaal

Jupiter, Uranus, de zon en Venus proberen hun licht te laten schijnen op de zone in jouw horoscoop waar trauma’s en geheimen zich verbergen. Waar je soms oog in oog komt te staan met je eigen schaduwkant. Waar jij je dierlijke verlangens verstopt uit angst dat je er de controle over verliest. Dit is de plaats waar, dankzij dit kwartet, een radicale omslag mogelijk is en waar je tot een krachtige wedergeboorte kunt komen. Jupiter geeft groei en Uranus bevrijding, waardoor een complete en plotselinge metamorfose mogelijk is.

Misschien zijn anderen geschokt als je met hen deelt wat jij in jouw heilige der heiligen hebt ontdekt. Maar het gaat niet om de anderen, het gaat erom je diepste emoties te kennen, de donkere nacht van jouw ziel te doorkruisen, terwijl je pad wordt verlicht door deze vier krachtige planeten. Dit is een kans om oude angsten en beperkingen te overwinnen en een nieuw niveau van bewustzijn te bereiken. Dat kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van je intieme relatie. Er kan een nieuwe en vrije vorm ontstaan waarin je beiden het gevoel hebt meer jezelf te mogen zijn. Het is de kunst het onbekende te omarmen en te vertrouwen op jouw emotionele wedergeboorte.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou
Stier-seizoen: dit betekent het voor jou