Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022

Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022

November is de maand van Schorpioen (en al een beetje van Boogschutter). In de natuur sterft alles af en op 2 november is het Allerzielen, de dag waarop de overledenen worden herdacht. Dat klinkt misschien somber, maar elk einde draagt de kiem van een nieuw begin. Sterven, wedergeboorte en transformatie zijn de thema’s van Schorpioen en van de planeet Pluto die hoort bij Schorpioen. Deze maand besteden we aandacht aan deze duistere planeet die in zijn kern het licht verbergt.

Maandhoroscoop november 2022: Tweelingen

Jouw planeetgids Mercurius brengt een groot deel van de maand door in Schorpioen. Je kunt gefascineerd raken door de duistere geheimen van de menselijke geest. Dat wordt extra intens van 10 tot 17 november als Pluto zich met Mercurius verbindt. Of je nu geobsedeerd de social media van je lover in de gaten houdt of in de ban bent van een Netflix-serie over een misdadiger, je wordt er helemaal ingezogen. Omdat Pluto het goed met je voorheeft, zitten daar lessen in. Is het echt mogelijk de ander in alles te doorgronden? En als dat al zou kunnen, hoe zou jou dat helpen? Misschien gaat de grootste les wel over je eigen geest. Wat gebeurt er in het diepste van je eigen hart en ziel? Wat zijn jouw geheime en openlijke drijfveren? Ben je altijd eerlijk? Welke dingen die je doet en zegt zijn goed en welke slecht? En wat gebeurt er als je dat zuiver rationeel probeert te beredeneren? Waarschijnlijk zijn er ideeën of zekerheden die je meende te weten, die je over anderen en over jezelf moet loslaten. Als dit gevoelig ligt, als je er boos van wordt of geïrriteerd raakt, weet je dat het echt iets is om aan te werken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou