Vissen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022

Vissen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022 Vissen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022 Vissen: dit is je maandhoroscoop voor november 2022

November is de maand van Schorpioen (en al een beetje van Boogschutter). In de natuur sterft alles af en op 2 november is het Allerzielen, de dag waarop de overledenen worden herdacht. Dat klinkt misschien somber, maar elk einde draagt de kiem van een nieuw begin. Sterven, wedergeboorte en transformatie zijn de thema’s van Schorpioen en van de planeet Pluto die hoort bij Schorpioen. Deze maand besteden we aandacht aan deze duistere planeet die in zijn kern het licht verbergt.

Maandhoroscoop november 2022: Vissen

Pluto bundelt op een subtiele manier zijn kracht met de verleiderskunsten van jouw planeet Neptunus. Een krachtenbundeling die heel de maand november actief is en waar jij als kind van Neptunus natuurlijk bijzonder gevoelig voor bent. Dat gaat over de macht van verleiding en de verleiding van de macht. En het gaat over meer dan jouw individuele proces, want beide planeten zijn betrokken bij het collectief, de trends van de massa. Jij zou sterker dan anderen kunnen aanvoelen wat er in de wereld aan de hand is, waar de macht ligt en wat de risico’s zijn.

Tegelijk kan Neptunus je een enorm rad voor ogen draaien, waardoor jij in de fuik zwemt van onwaarheden die worden verteld. Je zou er bijna gek van worden en jezelf kunnen verliezen in het uitzoeken van wat waar is en wat niet. Het probleem is dat het je vaak aan nuchterheid ontbreekt, als Vissen laat jij je nu eenmaal makkelijk meeslepen. Probeer het klein te houden. Laat het idee los dat jij de wereld moet redden. Concentreer je op de superpower die je deze maand van Pluto krijgt: de macht om anderen te verleiden. Wie zou jij om je vinger willen winden?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou