Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Boogschutter: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Boogschutter

De liefdevolle planeet Venus bevindt zich in jouw vriendschapszone. Zie het als een maand waarin je niet alleen enorm veel plezier kunt maken en kunt genieten met vrienden, maar waarin je ook sluimerende conflicten kunt oplossen. Je bent diplomatieker dan normaal en dat kan werken als zalf op pijnlijke wonden. Je begrijpt hoe belangrijk vriendschap voor je is en dat zonder ‘samen’ het leven zinloos is. Misschien zijn er vriend(inn)en die je hebt verwaarloosd, dan is nu de tijd aangebroken voor warme woorden en meer samenzijn. Er zijn veel manieren waarop Venus je vriendschappelijke relaties kan verbeteren, maar de liefde komt altijd van twee kanten. De ander heeft er net zoveel behoefte aan als jij, maar pas als je samen uitspreekt wat gezegd moet worden, kom je dat te weten.

Venus kan ook een vriendschap omturnen in een liefdesrelatie. Zomaar, pats boem, van het ene op het andere moment, zonder dat je het ziet aankomen. Ineens blijkt je beste vriend(in) meer te zijn dan alleen maar dat. Opeens kan er een poort open gaan waardoor jullie harten zich kunnen verbinden voor veel meer dan een goed gesprek. Dat kan even onwennig zijn, maar wat is er nou fijner dan verliefd zijn op je beste vriend(in)?

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou