Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Kreeft: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Kreeft

Venus in Weegschaal steekt voor jou de open haard aan, zodat je samen met je partner kunt genieten van romantische en aangename momenten thuis. Het gevoel dat oktober jou brengt is dan ook: thuiskomen bij je partner. Omdat Venus ook gaat over wederkerigheid en het bewaken van je grenzen, is het belangrijk om te zorgen dat je ook (of eerst) thuis bent bij jezelf. Dus steek niet alleen de kaarsen aan als je geliefde langskomt, maar doe dat ook als je zelf behoefte hebt aan gezelligheid. Dan vergroot jij je zelfstandigheid en dat is een belangrijke peiler voor een evenwichtige en volwassen relatie.

Je zou ook kunnen twijfelen aan je relatie. Ben je echt zo dol op hem of haar of ben je vooral gehecht aan het samenzijn en blijf je bij je partner uit angst voor de leegte en eenzaamheid? De sterren hebben geen eenvoudig antwoord op die vraag. Je zult hem zelf moeten beantwoorden. Maar misschien is het goed om te weten dat twijfel ook bij de liefde hoort. Het is beslist niet het begin van het einde. Als je gevoelens van twijfels omarmt, hoef je er niet zo van in de war te raken.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou