Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Leeuw: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Leeuw

Venus brengt jou deze maand berichten van liefde. Misschien dat een (ex)-partner jou een bijzondere brief (of mail) stuurt of op een andere manier contact zoekt. Je bent gevoeliger dan normaal voor zijn of haar woorden, op een positieve manier. Je staat open, bent ontvankelijk. Dat liefdesbericht komt bij je binnen op een diep niveau, waardoor je echt kunt voelen hoeveel die ander om je geeft. Bovendien lukt het jou om de ander te raken met wat jij te zeggen hebt.

Dat kan een verandering inluiden in de manier waarop jullie met elkaar omgaan. De communicatie wordt liefdevoller, open, toleranter en respectvol. Als er weleens werd geschreeuwd naar elkaar, dan is dat in oktober niet aan de orde. Het is eerder een maand om heel zachtjes te praten. Als jij je gehoord voelt, is het genoeg om te fluisteren. Kortom, wat hard was wordt in oktober zacht. En dat bezorgt jou een enorm geluksgevoel, waardoor je niet alleen lief bent voor je partner. Ook andere mensen merken dat je goed in je vel zit en happy bent. Er is sprake van een positieve spiraal die met een paar mooie, liefdevolle woorden in gang wordt gezet.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou