Maagd: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Maagd: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Maagd: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Maagd: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Maagd

Met Venus in Weegschaal wordt jij uitgenodigd om de kunst van de zelfliefde te perfectioneren. Als je streng bent voor jezelf is het nodig om zacht en lief te zijn. Als je twijfelt aan jezelf is het goed om vertrouwen te hebben in wie je bent en wat je kunt (en dat is ontzettend veel!). Door die zelfliefde trek je als het ware vanzelf anderen aan die het beste met je voor hebben. Simpelweg omdat je het niet (langer) accepteert dat mensen gebruik van je maken of je voor lief nemen. Het is makkelijker om ‘nee’ te zeggen tegen de mensen die meeliften op jouw energie.

Venus zou in oktober je materiële situatie kunnen verbeteren. Misschien krijg je een geschenk van een geliefde, misschien is er een financiële meevaller. Je bent als aardeteken wat gevoeliger voor financiële stress dan anderen. Zo’n meevaller neemt wat van die stress weg. Je durft dan meer te genieten van het leven. En ook dat draagt bij aan een goed gevoel over jezelf. Het is de kunst deze weelde en weldaad met anderen te delen, want van delen komt gek genoeg vermenigvuldigen. Wees niet bang dat je iets zult verliezen, er komt meer terug dan jij kunt weggeven.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou