Ram: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Ram: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Ram: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Ram: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Ram

Met Venus pal tegenover het teken Ram kan het niet anders of je partner staat deze maand centraal in je leven. Je wilt alles doen om je partner gelukkig te maken. Zelfs als dat betekent dat je meegaat naar een feest waar je eigenlijk geen zin in hebt of samen een film kijkt die jij helemaal niet leuk vindt. Houd wel je grenzen een beetje in de gaten. Je zou teveel je best kunnen gaan doen, uit schuldgevoel omdat je er op andere momenten te weinig bent geweest. Dat kan gaan knellen. Je kunt niet eindeloos jezelf opzij zetten.

Het gaat erom dat je de balans vindt tussen je eigen wensen en verlangens en die van je geliefde. Balans ontstaat als jijzelf allereerst in balans bent. Vraag je steeds af wat jij nodig hebt. En stel jezelf dan de vraag: wil ik dit inleveren? Hoe lang blijft het leuk als ik dat doe? Doe ik dat van harte? Zolang dat positieve antwoorden oplevert en het goed voelt, kun je gerust een stap zetten in de richting van de ander. Merk je dat het gaat wringen, wees dan niet bang om voor jezelf te kiezen en te doen wat jij wilt. 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou