Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Steenbok: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Steenbok

In deze liefdesmaand merk je dat je soms te veel met je werk bezig bent. De balans tussen werk en privé kan zoek zijn, waardoor de ander het gevoel heeft op een zijspoor te staan. De liefde voor je werk is als het ware groter dan de liefde voor je partner. De kunst is om in oktober een betere balans tot stand te brengen, tussen beide geliefdes: je werk en je partner. Misschien kun je dat bereiken door de ander meer te betrekken bij je werkzaamheden. Misschien ontstaat er zelfs een plan om te gaan samenwerken. Maar ook dan zul je de balans moeten bewaken anders praat je samen dag en nacht alleen maar over werk. Hoeveel je ook houdt van je werk, er komt een moment dat je beseft dat de liefde boven alles uitstijgt en belangrijker is dan al het andere.

Als je single bent, betekent dit dat je tijd moet maken om je kantoordeur achter je te sluiten en erop uit te gaan, een nieuw iemand te ontmoeten. Geef de ander een kans om te zien wie je bent als je niet over je werk praat. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je tegenvalt als je niet vertelt wat een geweldige carrière je hebt gemaakt. Integendeel.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou