Stier: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Stier: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Stier: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Stier: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Stier

Je zou je deze maand (te) druk kunnen maken over de gezondheid of leefstijl van je partner. Misschien bedenk je allerlei dingen die hij of zij zou moeten doen om fit en gezond te blijven. Minder koffie drinken, stoppen met roken, vaker wandelen, meer groente bij de lunch… Misschien dat je ineens ook een enorm issue maakt van diens gevoel voor mode. Je wilt dat je partner er perfect uitziet. Allemaal goed bedoeld natuurlijk, maar als je teveel op zijn of haar huid zit, zou je kunnen merken dat dit bij de ander weerstand oproept. Die kan zich bemoederd of gecontroleerd gaan voelen. Dan bereik je het tegenovergestelde van wat je zo graag wilt.

Probeer op jezelf te focussen en je eigen leefstijl aan te pakken. Misschien wordt je partner wel enthousiast als hij of zij ziet wat dit met je doet. Als hij of zij uit zichzelf wil meedoen, is dat veel beter. Probeer dus te zijn wat je zo graag in de ander wilt zien. Dan brengt deze maand jou misschien wel een complete make-over en een zeer enthousiaste partner, die zich nóg meer dan normaal tot jou aangetrokken voelt.   

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou