Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Tweelingen: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Tweelingen

Voor jou betekent Venus in Weegschaal een versterking van gevoelens van verliefdheid en van je (vrouwelijke) sensualiteit. Je voelt je superaantrekkelijk en bent ontvankelijker voor aandacht van potentiële geliefdes. Je zelfvertrouwen in de liefde krijgt een enorme boost en dat geeft jou een enorm charisma. Dat kan een oppervlakkige fase zijn, waar je enorm van geniet, maar die desalniettemin voorbij gaat. Het kan ook het vonkje zijn waardoor een nieuwe (of oude) liefde opbloeit. Het enige waar je een beetje op moet letten is dat je niet teveel om aandacht vraagt. Je zou een beetje verslaafd kunnen raken aan de bevestiging en bewonderende blikken van anderen en dan is het nooit genoeg. Het is de kunst om bevestiging uit jezelf te halen en niet teveel uit de ander. Dan blijf je onweerstaanbaar.

En verder is het belangrijk om het wederkerigheidsprincipe te respecteren. Dat wil zeggen: geef die ander wat je zelf zo graag wilt ontvangen. Dan laat je zien dat de liefde van twee kanten komt. Dat is een voorwaarde om samen aan de toekomst te bouwen. Juist met Venus als assistente kun je enorm creatief zijn in het verrassen en verwennen van je partner, dus leef je uit! 

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou