Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022 Weegschaal: dit is je maandhoroscoop voor oktober 2022

In oktober speelt het teken Weegschaal de hoofdrol. De natuur laat zich in de herfstmaand van haar mooie kant zien. Met wijn en bier vieren we de oogst, een gevoel van rijkdom overheerst. Zo ziet Venus, de heersende planeet van Weegschaal én planeet van de liefde, het maar al te graag. Dat Venus zich bijna de hele maand in het teken Weegschaal bevindt, is dan ook geen toeval.

Maandhoroscoop oktober 2022: Weegschaal

Omdat jij de lieveling bent van Venus is oktober voor jou een geweldige maand. Je voelt, ademt, hoort en ziet liefde, waar jij ook gaat. Dat is omdat je liefde uitstraalt en op je mooist bent. Dat is ook omdat je (nog) vriendelijker en aardiger bent dan mensen van je gewend zijn. Bovendien is het oprecht. Normaal gesproken wil je nog weleens aardig doen omdat je graag aardig gevonden wilt worden of omdat je bang bent dat mensen boos worden, maar in deze maand hoef je jezelf niet te forceren. Die vriendelijkheid komt gewoon recht uit je hart.

En omdat je het meent, komt het bij anderen echt binnen, waardoor de kwaliteit van relaties er een stukje op vooruit gaat. Er is sprake van echte verbinding met anderen. Het lijkt alsof je weer iets beter begrijpt wat het geheim is van liefdevol contact met anderen. En dat is zoveel mogelijk jezelf zijn zonder bang te zijn voor afkeuring of kritiek. Diegene die hier het meest van merkt, is natuurlijk je partner. Deze kan naar je kijken alsof hij of zij je voor de eerste keer ziet, en zo opnieuw verliefd op je worden.

Meer horoscopen lezen?

Mis nooit meer een horoscoop

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou