Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Boogschutter

In september ga jij er echt vol tegenaan. Het teken Maagd vertegenwoordigt voor jou de zone van presteren en erkenning. Daarom wil je deze maand bekend staan om je inzet en dienstbaarheid. Geen moeite is jou teveel om het anderen naar de zin te maken, met name in je werk, maar ook daarbuiten loop je het vuur uit je sloffen. Dat kan een beetje gaan knellen als je merkt dat de waardering uitblijft, dat anderen jou voor lief nemen. Daar zou je een beetje chagrijnig van kunnen worden en misschien zelfs wat depressief. Alsof niemand ziet hoe hard jij je best doet. Alsof het nooit genoeg is, alsof alles altijd op jouw schouders terecht komt. En dan zou je zelfs in staking kunnen gaan.

Probeer om je niet teveel mee te laten slepen door dit gevoel. Anderen zien echt wel wat jij doet, maar soms vergeten ze gewoon om hun waardering uit te spreken. Maar aan het einde van de maand kan het zomaar zijn dat je ineens toch krijgt waar je zo’n behoefte aan hebt. Dat ene compliment dat het allemaal de moeite waard heeft gemaakt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou