Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Kreeft

Het teken Maagd vertegenwoordigt bij Kreeft het terrein van de communicatie. September is een uitstekende maand om daarin jouw gevoel voor detail en dienstbaar zijn aan anderen tot kunst te verheffen. Dat kan in de privésfeer natuurlijk, maar vooral binnen je werk valt op hoe je de nuances en subtiliteiten die er spelen weet te benoemen. Daardoor breng je diepgang in gesprekken en krijgen vergaderingen meer kwaliteit. Dat heeft voor jou een enorme bonus. Je voelt je nuttig en je merkt dat je werk bijdraagt aan de zin van je leven. Er valt zoveel te bespreken en je hebt zoveel in te brengen. Kortom, zo slecht is het nog niet dat de vakantie is afgelopen.

En hoewel je als Kreeft meer dan anderen te maken hebt met de highs and lows van het leven gaat september de geschiedenis in als een heerlijke maand, waarin je zelf een beetje het gevoel kunt hebben dat je een nieuw begin maakt. Dat kan gaan over werk, maar misschien heeft dit ook betrekking op je relatie of vriendschappen. Je zult merken dat deze positieve vibes ervoor zorgen dat je veel minder last hebt van die typische kleine Kreefterige onzekerheden.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou