Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022

Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022 Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022 Leeuw, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Leeuw

Er is een spreekwoord dat zegt: wie werkt voor zijn plezier, hoeft nooit te werken. Terwijl dat eigenlijk het levensmotto van Leeuw is, vraagt Maagd in september aandacht voor de financiële gevolgen. Het kan zijn dat je opeens moet ‘werken voor geld’. Dat kan tot verschillende situaties leiden. Je zou kunnen ontdekken dat werken voor geld je uitput, dat je teveel de nadruk legt op financiële zekerheid en dat je daarmee het plezier in je werk aan het verliezen bent. Dan is het tijd voor een plan om dat plezier terug te winnen. Dat begint met kijken waar je echte talenten liggen. Als werken zwoegen en moeten wordt, is dat meestal omdat het inhoudelijk niet voldoende aansluit bij je ware talenten. Zodra je met je natuurlijke talenten aan de slag gaat, wordt werken minder moeilijk en ontstaat bijna als vanzelf die heerlijke flow waar velen van ons zo naar verlangen.

Het kan ook zijn dat werken voor geld niet voldoende oplevert. Misschien is het tijd voor een gesprek met je opdrachtgever of baas. Je wilt meer waardering zien. Niet alleen in woorden, maar ook op je bankrekening. Maak eerst eens de rekensom voordat je dat gesprek aangaat. Zo weet je precies wat jij nodig hebt om het leven te leven dat jij wilt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou