Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022

Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022 Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022 Maagd, dit is jouw maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Maagd

September is tot ongeveer de 23e jouw maand. Dat er weer werk aan de winkel is, vind je heerlijk. Je krijgt er zoveel energie van dat je ’s avonds na het werk meteen doorrent naar de yogaklas of de sportschool en misschien pak je dan ook meteen wel even dat gezonde dieet mee. Zo werkt dat nu eenmaal bij Maagden. Van het een komt het ander. Hoewel Maagd superijverig is, kan ze helemaal stilvallen als er geen druk is van deadlines en als de buzz van de werkvloer ontbreekt. Daar is niets mis mee. Dat stilvallen is een manier om uit te rusten van alle drukte. Maar de staat waar je het meest van geniet is rennen en vliegen, alles voor elkaar krijgen, merken dat je onmisbaar bent voor anderen, de puntjes op de i zetten, zien dat alles – door jou – tot in de details perfect geregeld is en ga zo maar door. Dat geeft je een gevoel van controle en macht. Niet over anderen, niet over iets groots, maar over al die kleine dingen die minstens zo belangrijk zijn. Als iemand dat beseft, ben jij het. Daarom is september voor jou de maand om tevredenheid met jezelf en met de wereld te vieren.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou