Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Ram, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Ram

Als er een sterrenbeeld is dat zich in de maand september senang voelt bij de terugkeer naar werk en routine, dan ben jij dat. Je voelt dat het jouw lichaam en geest goed doet om weer on top of things te zijn, alsof je eindelijk je ei weer kwijt kunt. Mars spurt bovendien door het teken Tweelingen, waardoor je mentaal in topvorm bent. Als er gepresteerd moet worden, kan men op jou rekenen. Niet op een ambitieuze manier waarbij je anderen wilt laten zien wat je kunt, maar op een dienstbare manier die gericht is op samenwerking of het verbeteren van de omgeving of situatie van anderen.

Mocht je binnen je huidige werk niet helemaal tot je recht komen, dan kan het zijn dat je verlangt naar een grote verandering. Dat gevoelens van ontevredenheid je plezier bederven. Denk eerst rustig na over zo’n grote stap. Misschien vind je deze maand een manier om taken naar je toe te trekken die meer aansluiten bij je behoefte om er voor anderen te zijn en je nuttig te maken voor het grote geheel. Een manier die minder gedreven is door egocentrische verlangens. Lukt dat, dan zit je weer helemaal op je plek.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou