Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Schorpioen

In de maand september staat bij jou de astrologische sector vriendschap centraal. Dan kies je met erg veel zorg je vrienden en vind je het heerlijk om met vrienden samen te werken. Het gaat daarbij meer om het gevoel van verbonden zijn, samen lol maken, samen ergens in geloven dan om het leveren van prestaties.

De komende tijd ligt waarschijnlijk de focus op een project dat je samen met vrienden uit de grond stampt. Het zou ook kunnen dat dit ‘werk’ een (politiek) ideaal vertegenwoordigt. Of dat politiek in je dagelijkse werkzaamheden een grotere rol gaat spelen. Je laat daarbij niet alleen je kritische geluid horen, maar je zorgt ook voor diepgang, dat de echte vragen worden gesteld waardoor het geheel naar een hoger plan wordt getild. De bevrediging die je daaruit haalt, heeft niets met je ego te maken, maar alles met het verlangen om dienstbaar te zijn, iets te betekenen voor anderen, de wereld een betere plek te maken dan hij nu is. Daarom vind je het helemaal geen probleem als je geen eremedaille of naamsvermelding krijgt. Het gaat om wat jullie samen met de groep voor elkaar krijgen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou