Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Stier, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Stier

Als het aan jou ligt zou je er het liefst nog een paar maandjes vakantie aan plakken. Lummelen en genieten van het leven is voor Stier als het ware een manier om energie te sparen en emoties te verwerken. Toch verwacht de wereld van jou dat ook jij je nuttig maakt. Het is september, back to school, weet je nog? Dat is minder vervelend dan je denkt als jij in je werk een vorm van speelsheid of creativiteit weet te vinden. Dat gaat het makkelijkst als je werkzaam bent met kinderen, sport, spel of de schone kunsten.

Ook met een kantoorbaan zijn er manieren om je dagen creatiever en met meer passie in te vullen. Daar ligt dus jouw opdracht deze maand. Bedenk voor jezelf hoe je het werk interessanter kunt maken. Lees bijvoorbeeld een boek over creativiteit. Misschien kun jij diegene zijn die een brainstorm organiseert met collega’s, waarin jullie bedenken hoe je de huidige uitdagingen op de werkvloer kunt oplossen. Er zijn eindeloos veel manieren om de innerlijke motor weer op gang te krijgen. En voor de echte Stier geldt dan: als je eenmaal begint, ben je niet meer te stoppen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou