Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Tweelingen

Het huiswerk dat Maagd voor jou heeft moet thuis gebeuren, in je directe omgeving, samen met je gezin. Het kan gaan om een opruimactie of om emotionele toenadering. Meer tijd samen doorbrengen. We denken vaak dat we verbinding moeten vinden door diepgaande gesprekken, maar niets is zo verbindend als samen de tuin winterklaar maken of de zolder opruimen. Tijdens dat soort klusjes komt eerst de humor en vervolgens komen de goede gesprekken. Dat heeft ermee te maken dat je tijdens het samenwerken niet tegenover elkaar zit, maar naast elkaar staat, samen de schouders eronder zet. Op dat soort momenten kunnen ook enorme ruzies ontstaan omdat iedereen het op zijn eigen manier wil doen.

Het mooie is dat jouw planeet Mercurius zich in september in het diplomatieke teken Weegschaal bevindt, waardoor je op dergelijke momenten de vredesduif en de grote verbinder kunt worden. Het lukt je om iedereen bij elkaar te houden en te laten samenwerken. Geluk zit hem meestal niet in de grote dingen, maar juist in de kleine. Als je aan het einde van de maand opschrijft waar je dankbaar voor bent, zul je zien hoe waar dat is en hoe (bijvoorbeeld) een liefdevol opgeruimde zolder tot meer geluk in jouw gezin heeft gezorgd.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou