Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Vissen, dit is je maandhoroscoop voor september 2022


September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Vissen

Jouw inzet en energie richten zich in september vooral op je partner (of op het veroveren van een partner). Je kunt merken dat je continu op je tenen loopt om de ander tevreden te houden. Liefde is een werkwoord zeggen ze weleens, maar voor jou kan het teveel ‘zwoegen’ worden. Dat doet geen recht aan de persoon die jij bent, je zou teveel kunnen inleveren en jezelf teveel wegcijferen. Misschien is dit onderdeel van een patroon dat al langer speelt tussen jou en je partner, maar in september wordt het zo helder als glas.

Het is waarschijnlijk niet makkelijk om van de ene op de andere dag te veranderen, maar door kleine stappen te zetten, kom je er ook. Niet meer vanzelfsprekend de Netflix-serie opzetten die de ander leuk vindt, niet bij voorbaat al koken wat je partner het lekkerst vindt. Het is even wennen, maar je zult zien dat je er blij van wordt. Dat geldt natuurlijk net zo goed als je aan het daten bent. Je mag best aangeven wat jij wilt en wat jij leuk vindt. Je hoeft het echt niet altijd van de ander af te laten hangen. Het maakt je alleen maar aantrekkelijker als je laat zien wat jij belangrijk vindt.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou