Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Waterman

Er is innerlijk werk aan de winkel. Terwijl de buitenwereld bromt van de activiteit zou jij in september kunnen voelen dat het tijd is voor verdieping en transformatie. Er moet iets veranderen, maar het kan je behoorlijk wat moeite kosten om er achter te komen wát precies. Je zoekt het in eerste instantie misschien in allerlei lifestyle-dingen. Gezonder eten, meer of anders bewegen, een extreem dieet. Daar kun je bijna door geobsedeerd raken. Het zou je ook veel energie kunnen kosten om zo bezig te zijn met je gezondheid (of de gezondheid van tuin, huisdieren, de natuur, het milieu). Dat is omdat het voorbijgaat aan de kern van het probleem. Die kern vind je door juist niet zo je best te doen, maar los te laten en te accepteren. Dat kan een beetje angstig zijn. Alsof je alles verliest als je de controle laat gaan. Maar als je het toch durft, kun je ontdekken dat je tot een nieuw vertrouwen komt. Dat je meer gaat leven vanuit innerlijke drijfveren en dat je instinctief de dingen kiest die goed voor jou zijn. Dan kost het niet zoveel moeite meer, maar gaat het bijna vanzelf. Er kan zich een heuse mini-transformatie voltrekken.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou