Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2022 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor september 2022

September is een maand waarin we de energie van het teken Maagd letterlijk kunnen voelen. De lome, zomerse lummelperiode is voorbij. We gaan weer aan het werk! Hoewel het afscheid van de zon wat sentimenteel kan maken, is het ook fijn om te voelen dat je weer nuttig en productief bent. Dat het leven terugkeert naar normaal, met zijn vaste routines. Dat is de kwaliteit van het teken Maagd.

Maandhoroscoop september 2022: Weegschaal

Het belangrijke werk wordt niet gedaan door carrièremakers, sterren en influencers. Integendeel. Het echte werk wordt verzet door mensen op de achtergrond die zich inzetten op de plekken waar anderen lijden. In ziekenhuizen, gevangenissen, verpleeghuizen of opvang van vluchtelingen. Bij de brandweer en de politie. Mensen die anderen helpen die zich aan de rand van de samenleving bevinden. Of jij nu werkzaam bent op zo’n plek of niet, in september kun je meer te maken krijgen met mensen in nood. Misschien gaat dit een grotere rol spelen in je werk, maar je zou je ook aangetrokken kunnen voelen tot werk waarin je het verschil kunt maken, mensen echt kunt helpen.

Misschien speelt dit niet alleen op je werk, maar ook privé. Je zou betrokken kunnen raken bij iemand die eenzaam is of die in problemen is geraakt door een verslaving of dergelijke. De kunst is om je niet teveel te richten op resultaat, op het concrete redden van mensen. Besef je liever dat het voldoende is dat jij er bent voor mensen, een kop thee met ze drinkt en naar ze luistert. Dat dit jouw manier is om dienstbaar te zijn en ‘bergen’ te verzetten.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou