Terug naar overzicht

Dit betekent nieuwe maan in Stier voor jou

Categorie
Dit betekent nieuwe maan in Stier voor jou

Zet je maar vast schrap: terwijl jij diep ligt te slapen wordt het op 23 april om 04:27 uur nieuwe maan in het teken Stier. Dit aardse teken geeft houvast en daagt uit om je talenten en kwaliteiten te ontdekken.

De nieuwe maan is het meest mysterieuze moment in de cyclus van de maan, waarin de energie naar binnen wordt getrokken. Het moment om je terug te trekken, om te reflecteren op wat er is gebeurd en om na te denken over wat je de komende periode wil scheppen.

Deze maan is krachtiger dan ooit

Maar deze keer is de nieuwe maan nog krachtiger dan anders, en nog beter in staat om voor een grote verandering te zorgen. Dat komt omdat zowel de zon als de maan in het Stier staan, waardoor de eigenschappen van dit teken nog sterker voelbaar zijn.

Je kunt het aardse teken Stier omschrijven als praktisch, realistisch, vastbesloten en volhardend: hij gaat door als anderen al lang hebben opgegeven. De energie van de Stier draait om het vinden van veiligheid en stabiliteit, zeker als het gaat over gezondheid, familie en geld. De Stier kan je laten zien dat echte stabiliteit van binnenin komt. En dat gevoel is heel krachtig: omdat je die kracht altijd op kunt roepen.

Dit betekent de nieuwe maan in Stier voor jou

Deze Nieuwe Maan wil dat je woekert met je talent. Dat je ziet welke kwaliteiten je hebt en dat je die gaat benutten. Met een beetje geluk en wijsheid biedt een nieuw project jou daarvoor alle gelegenheid. Belangrijk is om te beseffen dat je veel meer kunt dan jezelf denkt. Ook is belangrijk dat je je talenten niet voor lief neemt, maar dat je inziet hoe bijzonder ze zijn. Maan in Stier belooft je bovendien dat je veel waardering zult krijgen voor je inzet.

Ontdek de kracht van de maan, en wat ze voor jou kan doen

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor Leef met de maan. In deze training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Al 3000 maanfans gingen je voor.

Door anderen gelezen