Tweelingen: stel je komend jaar open voor de liefde

Tweelingen: stel je komend jaar open voor de liefde Tweelingen: stel je komend jaar open voor de liefde Tweelingen: stel je komend jaar open voor de liefde

Het afgelopen jaar was een soort soul search, een queeste naar je diepste wensen en motieven.

Waarschijnlijk heb je ook je normen en waarden onderzocht. Waar ligt voor jou de grens tussen goed en kwaad. Wat kun je voor anderen betekenen zonder dat je jezelf verliest. Op veel van deze vragen heb je nieuwe antwoorden gevonden. Tegelijk verschenen er meer nieuwe vragen. En hoewel je leven er voor anderen misschien niet erg sensationeel uitzag, was het voor jou een boeiende en diepgaande reis. De filosoof in jou is opgestaan.

Terug naar de essentie

Tegelijk kun je qua lifestyle harde keuzes hebben gemaakt in de richting van meer eenvoud, terug naar de essentie. Voor al deze mooie inzichten, kun je een klein, fijn kaarsje opsteken. En terwijl je staart in de vlammen is het misschien een mooi moment om de goede voornemens te overpeinzen.

Openstaan voor liefde

Wat de sterren betreft doe je jezelf een enorm plezier als jij je in 2019 meer openstelt voor je geliefde of voor de liefde. Al die mooie inzichten smeken erom gedeeld te worden. Je zou geen echte Tweelingen meer zijn als je die behoefte niet zou voelen en in 2019 doen de sterren er alles aan om je daarbij te helpen.

Meer lezen, Tweelingen?

Volgend artikel
Kreeft, acceptatie en zelfliefde zijn deze maand jouw sleutelwoorden
Kreeft, acceptatie en zelfliefde zijn deze maand jouw sleutelwoorden