Terug naar overzicht

Lieve Ram, vergeet jouw innerlijke kind niet te omarmen

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Lieve Ram, vergeet jouw innerlijke kind niet te omarmen

Je hebt dit jaar al veel stappen gezet Ram, naar meer structuur en het controleren van jouw impulsen bijvoorbeeld. Maar vergeet in al jouw volwassenheid niet je speelsheid.

Volgens de planeten heb je het afgelopen jaar een flinke stap gezet in de richting van volwassenheid (zelfs al ben je misschien wel 30, 40 of 50). Het is je waarschijnlijk gelukt om meer structuur en rust in je leven te brengen en beter bij jezelf te blijven.

Waar je eerst vaak de speelbal was van je impulsen, heb je ze nu beter in de hand. Daarmee is het fundament onder je leven steviger geworden, en dat helpt je om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken. Je ziet weer een horizon en daar, in de verte, verschijnen prachtige kastelen, die je in gedachten bouwt. Dat is een prachtig decemberfeestje waard.

Omarm je innerlijke kind

De sterren willen je voor 2019 ook nog een goed voornemen meegeven. Geef je speelsheid ruim baan. Ook al heb je nu meer een ‘grotemensenleven’ dan een paar jaar geleden, je blijft als Ram altijd een beetje een groot kind, dat enthousiast achter de muziek aanrent. Er is geen enkele reden waarom je dat niet zou blijven doen. Er valt zoveel te ontdekken en te beleven, blijf gerust zuigen op die mooie toverbal die jou leven is!

Meer lezen, Ram?

Door anderen gelezen