Terug naar overzicht

Ben jij een Ram? Dan is juni dé maand om jouw natuurlijke talenten te (her)ontdekken

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ben jij een Ram? Dan is juni dé maand om jouw natuurlijke talenten te (her)ontdekken

In juni, de zomermaand, vieren we dat de zon de meeste kracht heeft. Daar worden we allemaal blij van, maar bij jou als Ram gaat er een schepje bovenop.

Het versterkt de positieve energie waarmee je van nature het leven tegemoet treedt. Daarom is het een periode om nog meer dan anders de buitenwereld te verkennen met korte en lange reizen bijvoorbeeld. Probeer jezelf te laten zien en je ‘juwelen’ te laten schitteren.

Met juwelen worden natuurlijk je talenten en natuurlijke gaven bedoeld. Zoals de oneindige stroom van ideeën waarover je kunt beschikken, de kunst van het enthousiasmeren die je als geen ander meester bent en je sportieve inborst. Ook kun je merken dat je dingen makkelijker kunt verwoorden. Normaal ben je meer een doener dan een denker, nu blijven deze twee elementen goed in balans.

Jouw kracht werkt als een magneet

Het licht dat je uitstraalt trekt anderen aan zoals vliegjes en muggen afkomen op een lantaren in de nacht. Je wilt voor iedereen ruimte maken, maar je bent ook maar een mens, dus juist in deze vrolijke en energieke tijd is het belangrijk toch zo af en toe ‘stop’ te zeggen en rust te nemen. Even pauzeren tot je weer bent bijgetankt om verder te dartelen door deze heerlijke maand.

Ben je geen Ram, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni? Nog even geduld: we delen elke dag een nieuwe horoscoop, dus houd de website goed in de gaten.

Door anderen gelezen