Schorpioen, doe je harnas af en word aangenaam verrast

Schorpioen, doe je harnas af en word aangenaam verrast Schorpioen, doe je harnas af en word aangenaam verrast Schorpioen, doe je harnas af en word aangenaam verrast

Lieve Schorpioen, je gaat steeds meer op je eigen gevoel af, dat zorgt voor een mooie balans tussen je werk en privé leven.

Er zit al een aantal jaren een stijgende lijn in je ambities en prestaties. Afgelopen jaar kwam daar ook het gevoel bij dat die niet alleen voldeden aan wat de buitenwereld van je verlangt, maar dat ze ook voldoen aan je eigen behoeftes. Je volgt eigenlijk steeds meer het pad van je hart. Dat geeft je niet alleen plezier en voldoening als je aan het werk bent, ook in je vrije tijd ben je een betere partner, vriendin, moeder en kind.

Vier je vooruitgang

Er is als het ware een betere balans tot stand gekomen tussen binnen- en buitenwereld, tussen thuis en carrière. Niets leuker dan om dat te vieren in het gezelschap van de mensen die het dichtste bij je staan. Daar krijg je met Kerst in elk geval volop gelegenheid voor, terwijl je bij een goed glas rode wijn je goede voornemens in kaart brengt.

Aanval = niet de beste verdediging

Mogen de sterren een suggestie doen? Wat zou je ervan zeggen om jezelf minder te harnassen, om minder snel te denken dat anderen bezig zijn met een aanval. Zowel privé als zakelijk kun je daarin nog wel wat verbetering aanbrengen. Schenk je vertrouwen en onderzoek eens wat er dan terugkomt. Je kon weleens aangenaam verrast worden.

Meer lezen Schorpioen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Boogschutter: alles lijkt weer te kloppen in je leven
Lieve Boogschutter: alles lijkt weer te kloppen in je leven