Horoscoop: in september maakt Schorpioen grote toekomstplannen

Horoscoop: in september maakt Schorpioen grote toekomstplannen Horoscoop: in september maakt Schorpioen grote toekomstplannen Horoscoop: in september maakt Schorpioen grote toekomstplannen

In de nachtelijke uren beleef jij in september momenten van grootsheid, sterrendom. Je voelt je machtig en je dromen zijn rijk aan kleur en expressie. Je droomt bijvoorbeeld dat je de hoofdrol speelt in een fantastische film die je zelf regisseert.

En terwijl je dat droomt, realiseer je je misschien ook nog wel dát je aan het dromen bent. Als je in een droom deze vorm van helderheid bereikt, heet dat een lucide droom. Dat is op zich al een bijzondere ervaring waar droomonderzoekers allerlei betekenissen aan toekennen.

Stappen zetten naar een grote toekomst

Maar als we het simpel houden zou je kunnen zeggen dat zo’n droom je bewust maakt van het feit dat jij je eigen leven creëert. Dat je door te fantaseren een toekomst visualiseert, die je vervolgens kunt gaan beleven, als je de nodige stappen zet. Door te focussen op dit proces, kun je een leven van grootsheid creëren.

Dat kan letterlijk zijn door een ster te worden op een of ander gebied. Maar het kan ook zijn volgens je eigen definitie van grootsheid, een die misschien niets te maken heeft met geld of aardse roem. Misschien zit jouw sterrendom wel in het bereiken van verlichting of het brengen van grote offers voor anderen.

Meer lezen?

Volgend artikel
Boogschutter? In september werk jij aan je emotionele intelligentie
Boogschutter? In september werk jij aan je emotionele intelligentie