Terug naar overzicht

Ben jij een Stier? Misschien is het wel tijd voor een sabbatical

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ben jij een Stier? Misschien is het wel tijd voor een sabbatical

Als het licht van de zomerzon de groene bladeren van de planten raakt, wordt het omgezet in energie, die de plant opslaat in wortels en vruchten, waarmee het de komende winter kan overleven of zich in het volgende jaar kan voortplanten.

Er gaat geen energie verloren, de energie verandert alleen maar, van de ene vorm in de andere. Dat is jouw inspiratie voor juni.

Tijd voor reflectie

Dus stel jezelf de vraag: hoe kun je op een andere manier kijken naar de energie in je leven? Kun je zien dat de moeite die je hebt gestopt in een mislukt project niet verloren is gegaan, maar is omgezet in ervaring en wijze lessen die je meeneemt naar een volgend project? Of kun je in deze energieke periode dingen doen ter voorbereiding op de tijd dat je minder fut hebt? Kun je misschien net als de planten een soort wintervoorraad aanleggen?

Misschien is het zelfs goed om na te denken over een financieel plan waarmee je een sabbatical kunt nemen, een langere periode waarin je vrij bent om je hart te volgen, om dat te doen wat door de drukke verplichtingen van je huidige leven niet aan bod komt? Baad je in de zon en ontdek hoe je zijn warmte kunt meenemen op je levensreis.

Ben je geen Stier, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor juni? Elke dag delen ze een nieuw sterrenbeeld, dus houd onze site in de gaten.

Door anderen gelezen

Altaartje

Altaartje

Dit doosje wordt in een handomdraai een altaartje. In de binnenkant van de deksel zit... Lees meer