Volle supermaan in Tweelingen: een wankele energie

Volle supermaan in Tweelingen: een wankele energie Volle supermaan in Tweelingen: een wankele energie Volle supermaan in Tweelingen: een wankele energie
De maan staat op donderdag 12 december om 06:14 uur in volle glorie aan de hemel. Deze supermaan in Tweelingen is één van de krachtigste manen van 2019 en zorgt voor een wervelwind aan emoties. Een astrologisch advies: doe kalm aan en wees reëel tegen andere mensen.
Een volle supermaan vindt plaats op het moment dat de maan het dichtst bij de aarde staat. Bij een supermaan is de volle maan heel groot te zien, laag aan de horizon en worden de eigenschappen van de volle maan versterkt.

Tijdens een supermaan beleven we emoties intenser. Al die extra gevoelens en energie kunnen er voor zorgen dat je je onrustig voelt en ’s nachts ligt te woelen in je bed. Zeker onder invloed van het teken Tweelingen, die jouw emoties wat wankel en veranderlijk maakt.

De eigenschappen van de volle maan:
  • Overvloed aan energie
  • Heftige en intense emoties
  • Scherpe intuïtie
  • Bloeien en bruisen

Mantra: 

Ik krijg wat ik verdien, ik oogst wat ik gezaaid heb.

Supermaan in Tweelingen

Het luchtteken Tweelingen wordt omschreven als communicatief, adaptief, ondeugend en gevat. Maar ook als emotioneel, wispelturig en veranderlijk.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Maan in Tweelingen wordt dan ook gezien als een stand waarbij mensen moeite hebben om te ontwarren wat ze precies voelen. De emoties zijn er wel, maar ze laten zich niet vangen, niet benoemen. Je kunt je wel eindeloos bezig houden met de vraag wat je voelt, maar zodra je de woorden hebt gevonden, is het gevoel al weer verdwenen en overgegaan in een ander gevoel. Daarom is dit een dag om emoties los te laten door bijvoorbeeld zelfonderzoek, schrijfoefeningen of meditatie.

Dit vraagt de maan van jou

Volle maan in Tweelingen vraagt jou om de dialoog aan te gaan met jezelf en te onderzoeken hoe je tegen jezelf praat. Zijn de onhoorbare woorden die jij produceert opbouwend of destructief? Optimistisch of pessimistisch? Vol vertrouwen of vol kritiek?

Wat doen die woorden met je emotionele welbevinden? Word je ongelukkig omdat jij jezelf de grond in praat? Of ben je in staat jezelf bij de hand te nemen en jezelf positief door het leven te loodsen? Geen beter moment om hiernaar te kijken dan tijdens deze maanstand.

Schrijven hoort bij maan in Tweelingen. Vind je het lastig je gedachten te doorgronden, dan is het mooie oefening om een brief aan jezelf te schrijven. Leg wat je hebt opgeschreven een of twee dagen weg en lees het daarna terug. Zijn het deze woorden die je nodig hebt?

Ontdek de kracht van de maan, en wat ze voor jou kan doen

De omloop van de maan is een natuurlijke cyclus van opbouw, groei, volle bloei, afbouwen en loslaten. Wanneer je meebeweegt op dit ritme, ervaar je veel meer creativiteit, flow & verbinding.

Wil jij dit zelf ervaren? Schrijf je dan in voor Leef met de maan. In deze training nemen we jou een maand lang mee in de cyclus en maak je kennis met de unieke energieën van de maanfasen. Al 3000 maanfans gingen je voor.

Volgend artikel
Nieuwe maan in Steenbok én een zoneclips
Nieuwe maan in Steenbok én een zoneclips