Horoscoop Tweelingen: het is tijd om je onzekerheid te overwinnen

Horoscoop Tweelingen: het is tijd om je onzekerheid te overwinnen Horoscoop Tweelingen: het is tijd om je onzekerheid te overwinnen Horoscoop Tweelingen: het is tijd om je onzekerheid te overwinnen

In september droom je als Tweelingen over het thema ‘autoriteit’. Misschien krijg je in de nachtelijke uren te maken met een boze manager, een stuurse rechter of strenge politieagent en voel jij je als een klein kind, onder de indruk, onmachtig of niet goed genoeg.

Falen of vallen

Het kan ook zijn dat je droomt over ‘falen’ of ‘vallen’. Als je wakker wordt, kun je er misschien om lachen, maar zo’n droom legt gevoelens bloot van onzekerheid. Zijn er gebieden waarin jij je inferieur voelt aan anderen? Niet competent genoeg? Is dat terecht? Of is dat puur je verbeeldingskracht die met je op de loop gaat?

Dit soort dromen zijn een uitnodiging om te ontdekken hoe je zekerder kunt worden van jezelf. Soms is het al genoeg om de faalangst van je af te dromen. Soms is het goed om je fundament te verbeteren. Door te zorgen dat je meer kennis of ervaring in huis hebt. En soms is het simpelweg een kwestie van ‘doen’.

Realiseer je dat falen niet het einde is, maar dat het hoort bij het leven. Je grootste overwinning is niet dat je alles perfect doet (in de ogen van anderen), maar dat je telkens weer opstaat nadat je onderuit bent gegaan.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Goed nieuws voor Kreeft: in september kom je met grootse ideeën
Goed nieuws voor Kreeft: in september kom je met grootse ideeën