Terug naar overzicht

Tweelingen, in november stel je jezelf grote levensvragen

Categorie
Tweelingen, in november stel je jezelf grote levensvragen

De confrontatie die november voor je uit zijn hoge, zwarte hoed tovert is louter spiritueel. Je kunt worstelen met de grote levensvragen.

Waarom ben ik op aarde? Is er een god? Heeft mijn leven überhaupt zin? Je zelfbedachte antwoorden kunnen je soms wat zwaarmoedig maken, Tweelingen. Je kunt een gevoel van leegte ervaren. Misschien dat je ook meer dan anders grijpt naar middelen die je stemming lijken te verzachten (alcohol bijvoorbeeld). Tot ze een rebound veroorzaken, waardoor je nog dieper in je eigen put duikt.

Sluit vrede met je hersenschimmen

Het besef is er wel dat je met je eigen hersenschimmen vecht, maar hoe word je ze de baas? Misschien gewoon door ze hun plekje te gunnen, ze gewoon te laten zijn. Zodra je ze probeert weg te drukken lijken ze nog harder de kop op te steken. Als ze er mogen zijn, omdat ze een beetje bij jou en het leven horen, kun je misschien wel vrede met ze sluiten. De innerlijke dialoog krijgt dan een vriendelijker, positiever karakter. Neem je voor om in 2019 wat vaker te rade te gaan bij je Higher Power, dan hebben je hersenschimmen minder vat op je. En dan kan die zware, stormachtige herfst omslaan in een frisse, zonnige winter.

Meer lezen, Tweelingen?

Door anderen gelezen