Vissen, stel zuiverheid centraal voor diepe inzichten

Vissen, stel zuiverheid centraal voor diepe inzichten Vissen, stel zuiverheid centraal voor diepe inzichten Vissen, stel zuiverheid centraal voor diepe inzichten

Vissen, in de coulissen van het leven was je de afgelopen jaren veel bezig met de spirituele aspecten van lichaam en geest. Wat betekende dat je veel tijd doorbracht in afzondering.

Anderen begrijpen niet altijd waar je het over hebt. Misschien snappen ze ook niet waarom je niet meer werk maakt van je carrière of van geld. Maar jij weet precies waarom spiritualiteit voor jou zo belangrijk is. Waarom dit voor jou de enige manier is om een antwoord te vinden op de vragen die er voor jou écht toe doen.

Ritueel

Steeds vaker vind je antwoorden en kom je tot diepe inzichten. Deze verdieping, dit spiritueel ontwaken, is iets om te koesteren en te vieren. Geen mooier moment hiervoor dan de decembermaand. En geen mooiere manier dan een ritueel bij volle maan, met gelijkgestemde vriendinnen.

Zuiver voornemen

Dat is meteen een goed moment om je voornemens voor 2019 op papier te zetten en uit te spreken naar de kosmos. De sterren adviseren je om in 2019 ‘zuiverheid’ voorop te stellen. Zuiverheid in wat je tot je neemt helpt je om spiritueel nog verder te komen. Dus gezond en puur voedsel en minder alcohol en andere ‘middelen’.

Meer lezen, Vissen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram, dit is wat 2019 voor jou in petto heeft
Ram, dit is wat 2019 voor jou in petto heeft