Ram, dit is wat 2019 voor jou in petto heeft

Ram, dit is wat 2019 voor jou in petto heeft Ram, dit is wat 2019 voor jou in petto heeft Ram, dit is wat 2019 voor jou in petto heeft

Liefde, heling en compassie. Dat is 2019 voor jou in drie woorden, Ram.

Kusje erop

Het jaar 2019 staat voor jou in het teken van de liefde. Dat heeft te maken met Chiron die vanaf maart het teken Vissen verlaat om te verhuizen naar Ram. Chiron is de planeet die gaat over de helende kracht van de liefde. Hij raakt aan wat stuk is (en dat kan even zeer doen) om er vervolgens een kusje op te geven of een helend verband op te leggen. Meestal betekent dit eerst een fase waarin je bewust wordt gemaakt van een oude pijn.

Chiron beseft dat de meeste mensen niet zo’n zin hebben om de pijn op te zoeken. Daarom doet hij je eerst een aanbod dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Vaak – maar niet altijd – komt er iemand op je pad die zo perfect bij je lijkt te passen, dat je geen seconde twijfelt. Je zegt ‘ja’. En dan begin je samen aan jullie helende reis.

Compassie

Er komen momenten van inzicht, verdieping, verwerking en groei. Er komen ook momenten dat je huilend of stampvoetend het gepijnigde kind in jezelf aan de ander laat zien. Om vervolgens meer compassie te voelen voor dat kind en voor je ouders die jou uit onwetendheid en onvolkomenheid pijn hebben gedaan.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Misschien is de uitkomst een leven met een diepe liefde voor jezelf en de ander. Een liefde die onverwoestbaar zal blijken. Misschien neem je toch afscheid van je soulmate en hem of haar bedanken voor dit leerzame levensavontuur waar je beiden wijzer en heler uit komt.

Heling

Naast de heling van je hart en je ziel, kan Chiron ook bemiddelen bij de heling van een fysieke klacht waarvan je mogelijk al jaren last hebt. Misschien heeft de dokter gezegd dat je er maar mee moet leren leven. Maar echt wennen deed het natuurlijk nooit. En dan in 2019 (of 2020) ontdek je, als de sterren het willen, een therapie waardoor het allemaal goedkomt.

Meer lezen, Ram?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier, jij gaat het avontuur aan in 2019
Stier, jij gaat het avontuur aan in 2019