Horoscoop Vissen: in september duikt een oude liefde op in je dromen

Horoscoop Vissen: in september duikt een oude liefde op in je dromen Horoscoop Vissen: in september duikt een oude liefde op in je dromen Horoscoop Vissen: in september duikt een oude liefde op in je dromen

Neptunus bemoeit zich in september intensief met de Vissen. Daarom wordt het lastig om droom en werkelijkheid uit elkaar te houden. Je kunt midden in de nacht wakker worden uit een nachtmerrie die zo reëel is, dat je bijna zeker weet dat het echt is gebeurd.

Of misschien droom je over een verre vriend, of een oude liefde, die ineens weer voor je staat. Dat kan een sterk signaal zijn dat die ander ook met jou bezig is. Misschien kan het goed zijn om contact op te nemen. Misschien droom je dat het huis overstroomt en als je wakker wordt blijkt de kraan aan te staan.

Boodschap

Wat het ook is, vertrouw erop dat die dromen een boodschap voor je hebben. Futiel of belangrijk, dat kan allebei. Maar je bent extra gevoelig voor alle signalen die op je afkomen, of ze nu uit de keuken komen, of uit de kosmos. Je hersenen, die de dromen produceren, maken geen onderscheid tussen grote en kleine dingen. Ze tappen uit je omgeving en uit je onderbewustzijn, alsof ze een televisiesignaal ontvangen dat ze op jouw innerlijke beeldscherm afspelen. Jij hoeft alleen maar te kijken en als het programma je niet boeit, zap je gewoon verder.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maak je op voor de Volle Oogstmaan!
Maak je op voor de Volle Oogstmaan!