Waterman, dit jaar ben jij radicaal veranderd

Waterman, dit jaar ben jij radicaal veranderd Waterman, dit jaar ben jij radicaal veranderd Waterman, dit jaar ben jij radicaal veranderd

Waterman, in 2018 heeft er een radicale verandering plaatsgevonden. Een waardoor jij overigens niet radicaler geworden bent. Integendeel. Je neigt meer naar het maken van conservatieve keuzes en je bent meer geneigd tot een commitment, tot vastigheid en rust.

Soms lijkt het alsof je een compleet ander persoon bent. Mocht je twijfels hebben over je ‘nieuwe identiteit’ dan krijg je in december nog even een flashback. Even ben je weer terug in de hectiek van de afgelopen jaren. En dan weet je ineens zeker: die nieuwe rust, reinheid en regelmaat passen uitstekend bij je.

Minder ‘ja’ zeggen

Als iets aanleiding is om een feestje te bouwen, dan is het wel dat je meer innerlijke rust hebt gevonden. Maak er dan maar meteen een stiltefeest rond het kampvuur van of een verwennend saunafeest. Dan kun je dat ontspannen gevoel met je vrienden delen.

Goede voornemens

Wat de goede voornemens betreft zou je eens kunnen kijken naar je neiging om ‘ja’ te zeggen omdat je het anderen zo graag naar de zin maakt. Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daardoor ga je nóg meer rust vinden en geniet je meer van de dingen die je wél toelaat. Beter selecteren aan de poort is het geheim.

Meer lezen, Waterman?

 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen, stel zuiverheid centraal voor diepe inzichten
Vissen, stel zuiverheid centraal voor diepe inzichten