Horoscoop: deze maand ontdekt Waterman een verborgen talent

Horoscoop: deze maand ontdekt Waterman een verborgen talent Horoscoop: deze maand ontdekt Waterman een verborgen talent Horoscoop: deze maand ontdekt Waterman een verborgen talent

Voor jou, Waterman, opent zich in je septemberdromen een schatkist. Het kan er een zijn waarvan je zegt: wow, ik wist niet dat het erin zat, wat ben ik rijk!

Gaven en talenten

Dat is natuurlijk niet letterlijk bedoeld. Onder een schatkist verstaat je onderbewustzijn alles wat je in huis hebt aan gaven en talenten, je figuurlijke rijkdom. Kijk met die wetenschap in je achterhoofd eens opnieuw naar de symbolen die in je dromen verschijnen. Staan ze soms voor een talent dat je onbenut laat en waar je eigenlijk meer mee zou willen of kunnen doen? Hoe zou je dat vorm kunnen geven?

Droom je van een lege schatkist, dan kan dat letterlijk betekenen dat je je zorgen maakt over geld. Maar daarachter kan zich een gebrek aan eigenwaarde verschuilen. Het gevoel dat je minder waard bent dan anderen en daarom alles moet weggeven. In dat geval is het ook goed om die droom te onderzoeken. Wat zou je kunnen doen om je schatkist te vullen? Welke knop moet er om in je hoofd? Hoe kun je ervoor zorgen dat anderen niet langer jouw kostbaarheden plunderen? Misschien heb je het antwoord niet meteen, maar stel je er in elk geval voor open.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Vissen: in september duikt een oude liefde op in je dromen
Horoscoop Vissen: in september duikt een oude liefde op in je dromen