Breathe in love, breathe out peace

Breathe in love, breathe out peace Breathe in love, breathe out peace Breathe in love, breathe out peace

Een mooi product wordt vaak nóg mooier als er ook een verhaal achter zit. Dat is bij deze yogatas het geval: hij wordt speciaal voor Happinez fairtrade gemaakt door vrouwen in Bangladesh.

Yogatas

Deze fijne yogatas met lange hengsels is gemaakt van een stevig katoen/jutemengsel. Ruim genoeg voor een standaard yogamat en nog wat extra spullen, zoals yogablokken, straps en een waterflesje. De tas sluit met een rits en heeft binnenin nog twee vakken, waarvan een met rits, voor sleutels of je telefoon. Op de tas staat de tekst ‘breathe in love, breathe out peace’.

Zelfstandig

Een mooie tas waar ook een mooi verhaal achter zit. Ze worden namelijk fairtrade voor Happinez gemaakt door vrouwen in Bangladesh. Dat levert ze een goed inkomen én een winstdeling op en daarnaast kunnen de vrouwen rekenen op juridische en medische hulp. Wie wil kan onderwijs en extra trainingen volgen om eventueel een eigen bedrijf aan huis te beginnen. Zo kunnen werk en zorg voor de kinderen worden gecombineerd en geeft het ze een grote mate van zelfstandigheid in een land waar dit voor vrouwen niet vanzelfsprekend is.

Je kunt deze yogatas – samen met nog veel meer mooie, eerlijke producten – bestellen in de Happinez webshop

Volgend artikel
Stilleven met fruit
Stilleven met fruit